DENNÍ MENU

    • Denní menu 19.04.2024

    • Polévky

    • Kuřecí vývar se zeleninou, masem a celestýnskými nudlemi

    • 55,-

    • Krkonošská kulajda

    • 59,-

    • Kuřecí vývar se zeleninou, masem a celestýnskými nudlemi

    • 150g Vepřová plec pečená po selsku, bílé špekové zelí, bramborový knedlík

    • 185,-

    • Hlavní jídla

    • 150g Vepřová plec pečená po selsku, bílé špekové zelí, bramborový knedlík

    • 169,-

    • 150g Hovězí kostky z karabáčku pomalu tažené na pepři, dušená jasmínová rýže

    • 175,-

    • 180g Pečené kuřecí prsíčko Supreme podávané na krémovém chřestovém rizotu s bílým vínem, smetanou a sýrem parmazán

    • 189,-

    • 1ks Králičí zadní běh na smetaně s divokými brusinkami, karlovarský knedlík

    • 175,-

    • 150g Filátko z tresky obecné smažené v klasickém trojobalu, mačkané brambory s lahůdkovou cibulkou, citron

    • 169,-

    • 150g Americký burger s hovězím masem, listy polníčku, rajčetem, slaninou a sýrem gouda, slaninová majonéza, bramborové hranolky

    • 225,-

    • 200g Vepřové ovarové koleno, hořčice, čerstvě strouhaný křen, roztocký chléb

    • 139,-

    • Bezmasá jídla:

    • 250g Krémové chřestové rizoto s bílým vínem, smetanou a sýrem parmazán

    • 169,-

    • 120g Smažené nugetky sýru Hermelín podávané na trhaných listech salátů s čerstvou zeleninou a brusinkovým dipem, toast

    • 165,-

Pin It on Pinterest