DENNÍ MENU

    • Denní menu 23.04.2019

    • Polévky – porce:

    • Masový vývar se zeleninou a fritátovými nudlemi

      39,-
    • Gulášová z mletého jehněčího masa s bramborem

    • Španělská studená „Gazpacho“

      49,-
    • Hlavní jídla:

    • 14 Do zlatova pečené kuře s kopřivovou nádivkou, vařené brambory, malý okurkový salát se zakysanou smetanou

      129,-
    • 150g Krůtí prsa pečená v dijonské hořčici s bílým vínem a zeleným pepřem, máslová bramborová kaše

      135,-
    • 150g Moravský vrabec z divočáka, bramborové knedlíky, červené skořicové zelí s rozinkami

      135,-
    • 150g V parmazánové strouhance smažený řízečky z vepřové panenky, máslová bramborová kaše, citron

      135,-
    • 150g Špikovaná hovězí kýta dušená na kmíně, dušená jasmínová rýže či houskový knedlík

      135,-
    • 150g Do růžova pečený studený řez z roštěné, nivový dresink, opékané grenaille

      145,-
    • 150g

    • Rybí hambáč v bulce s rukolou, rajčetem, a česnekovým dresinkem, malý zeleninový salát

      139,-
    • 250g Knedlíky s vejci, cibulkou a okurkou

      119,-
    • 250g Naše lívance s povidlovou omáčkou říznuto rumem se zakysanou smetanou a mátou

      119,-
    • Poloviční porce hlavních jídel

    • Doporučujeme:

      80,-
    • 180g Kančí medailonky třené dijonskou hořčicí balené do anglické slaniny, máslová bramborová kaše

      219,-
    • 180g Kuřecí prsíčka s rokforovou omáčkou, hranolky

      199,-
    • Masový vývar se zeleninou a fritátovými nudlemi

    • 150g Moravský vrabec z divočáka, bramborové knedlíky, červené skořicové zelí s rozinkami

      139,-
    • Denní nabídka na www.drest.cz a FB. Všechna naše jídla mohou obsahovat alergeny. Více informací u obsluhy. Na stravenky vracíme do deseti korun.

    • Navštivte naše stránky www.drest.cz

    • Děkujeme za návštěvu a přejeme dobrou chuť !!!!

Pin It on Pinterest