DENNÍ MENU

    • Denní menu 21.11.2019

    • Polévky – porce:

    • Silný hovězí vývar se zeleninou a domácími nudlemi

      39,-
    • Krém z červené řepy s nočkem zakysané smetany

      39,-
    • Smetanový hříbkový krém s čerstvou pažitkou

      55,-
    • Hlavní jídla:

    • 250g Bramborové halušky s anglickou slaninou a bílým zelím sypané smaženou cibulkou

      129,-
    • 150g Špalky z vepřové plece dušené na pravé maďarské paprice, jasmínová rýže

      135,-
    • 300g Kančí žebra pečená v pivní marinádě s červeným zelím, mačkané brambory s červenou cibulkou

      139,-
    • 150g Vařený hovězí ořech se smetanovou křenovou omáčkou, houskový knedlík

      145,-
    • 150g Filírovaná kuřecí prsíčka marinovaná v pikantní dijonské hořčici s farmářskou smetanou, bramborové hranolky

      145,-
    • 14 Do zlatova pečená husička podávaná se skořicovým červeným zelím a bramborovým knedlíkem

      199,-
    • 150g Filátko z Mníka pečené na olivovém oleji, citronové šťávě a čerstvě sekané petrželce, mačkané brambory s červenou cibulkou

      155,-
    • 250g Bramborové halušky se smetanovou sýrovou omáčkou a smaženou cibulkou

      129,-
    • 250g Jogurtové jahodové knedlíky přelité jahodovou omáčkou, šlehačka

      125,-
    • Za poloviční porce hlavních jídel účtujeme 70 %ceny

    • Doporučujeme:

    • 200g Řízečky z jeleního hřbetu smažené v jalovcové strouhance, mačkané brambory s červenou cibulkou

      229,-
    • 200g Steak z vyzrálého nízkého roštěnce s omáčkou z červeného pepře, bramborové hranolky

      229,-
    • Silný vývar se zeleninou a domácími nudlemi

    • 200g Kančí žebra pečená v pivní marinádě s červeným zelím, mačkané brambory s červenou cibulkou

      155,-
    • Denní nabídka na a FB. Všechna naše jídla mohou obsahovat alergeny. Více informací u obsluhy. Na stravenky vracíme do deseti korun.

    • Navštivte naše stránky www.drest.cz

    • Děkujeme za návštěvu a přejeme dobrou chuť !!!!

Pin It on Pinterest