DENNÍ MENU

    • Denní menu 22.09.2021

    • DENNÍ MENU

    • hospůdky U Pětníka

    • Polévky:

    • Pórková s kmínem a vejcem

      45,-
    • Frankfurtská s klobásou a bramborem

    • Kukuřičný krém s chilli, koriandrem a tortila chipsem

      45,-
    • 59,-

    • Hlavní jídla:

    • 250g Bramborové halušky s kostičkami uzeného masa restovaného na cibulce s bílým kysaným zelím, smažená cibule

      135,-
    • 160g Vykostěný kuřecí stehenní steak pečený v červeném kari a zakysané smetaně, smetanová bramborová kaše

      139,-
    • 200g Grilovaný steak z vepřové krkovice s omáčkou z hrubozrnné hořčice, bramborové krokety

      142,-
    • 1ks Králičí zadní běh pečený na divoko, červené skořicové zelí, bramborový knedlík

      142,-
    • 150g Maďarský hovězí guláš připravený z karabáčku s hromadou zeleniny, houskový knedlík

      149,-
    • 150g Filátko sumečka afrického na karamelizovaném pepři, kus-kusový salát s kapkou limetové šťávy, rukola, řez citronu

      152,-
    • 180g Kančí burger s rukolou, masitým rajčetem, rozpékaným sýrem hermelín, divokými brusinkami a zakysanou smetanou, barevné peruánské bramborové hranolky

      199,-
    • Bezmasá jídla:

    • 200g

    • Hlavičky žampionů smažené v klasickém trojobalu, vařené pažitkové brambory, naše tatarská omáčka

    • 135,-

    • 250g Domácí špenátové bramborové noky s čedarovou omáčkou a smaženou cibulkou

      139,-
    • 120g Rozpékaný sýr hermelín na trhaných listech salátů s čerstvou zeleninou, vlašskými ořechy, švestkovým balzamikem a opečenou bagetou

      149,-
    • Za poloviční porce hlavních jídel účtujeme 70 %ceny

    • 160g Pórková s kmínem a vejcem

    • Vykostěný kuřecí stehenní steak pečený v červeném kari a zakysané smetaně, smetanová bramborová kaše

      159,-

Pin It on Pinterest